Disclaimer

PGGM&CO besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website en alle overige gepubliceerde informatie.

PGGM&CO aanvaardt ten aanzien van al deze gepubliceerde informatie geen enkele aansprakelijkheid jegens iedere bezoeker ten aanzien van:

  • fouten in of onvolledigheid van de informatie op deze website en/of alle overige digitale wijzen van gepubliceerde informatie;
  • schade geleden ten gevolge van het bezoek aan eventuele websites van derden via een hyperlink die is opgenomen op deze website;
  • schade ten gevolge van uitingen van eventuele derden op de website, zoals banners (reclame);
  • schade geleden ten gevolge van niet beschikbaarheid van de website.

PGGM&CO stelt alle gepubliceerde informatie alleen beschikbaar ter kennisneming, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat de lezer aanvaardt dat PGGM&CO niet aansprakelijk is voor de inhoud van de informatie of de beslissingen die op basis van de gepubliceerde informatie worden gemaakt.

Copyright

Alle opgenomen informatie is eigendom van PGGM&CO. De inhoud mag alleen worden gebruikt voor niet-commerci├źle-/priv├ędoeleinden. Het is niet toegestaan de inhoud van de site geheel of gedeeltelijk te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen zonder toestemming van PGGM&CO.

1

Krijg inzicht in de vitaliteit van jouw werknemers

Met de vitaliteitsmonitor krijg je als werkgever inzicht in de vitaliteit van je werknemers, zodat je gericht actie kunt ondernemen om hun vitaliteit te verbeteren.

2

Kies de juiste oplossing voor jouw werknemers

Met onze oplossingen helpen we jou als werkgever de juiste keuze te maken om de vitaliteit en gezondheid van jouw werknemers te bevorderen.

3

Jouw werknemers zijn weer fit en vitaal en zo dragen jullie bij aan een vitale sector

Wanneer jouw werknemers weer fit en vitaal zijn heeft dit niet alleen voordelen voor de werknemers zelf, maar ook voor de algehele gezondheid van de sector Zorg en en Welzijn.

Nieuwsgierig geworden

Maak dan gratis een account en krijg gelijk inzicht in de vitaliteits monitor van der zorg en Welzijn.

Inzicht in uw organisatie
Weten wanneer te schakelen
Hulp bij training of advies

Krijg inzicht in de vitaliteits monitor van der zorg en Welzijn.

Maak direct een account